Menu

We are Vision Esports

vision esports

Veleposlanstvo SAD-a u Republici Hrvatskoj, u suradnji sa Sportskom udrugom Esport Hrvatske, otvorilo je esport klub Vision esports sa sjedištem u Osijeku. Klub će krenuti s igranjem i natjecanjem u igrama League of Legends (LOL) i FIFA te će prostore imati na stadionu NK Osijek.

Trener i menadžer kluba će biti Hrvoje Jugec, voditelj nekih od najboljih esport timova u Hrvatskoj, koji će na dnevnoj bazi biti uključen u sve aktivnosti kluba.
Do ovoga trenutka ostvarili smo potpisivanje ugovora sa jednim od najboljih FIFA igrača u regiji - Tarik Novo ( Amke2001 ). Tarik je prošle godine osvojio FIFA21 Adria prvenstvo a trenutno je u top 4 igrača A1 Adria lige kojoj tek slijedi finale.

Najnovije aktivnosti sportske udruge Esport Hrvatske baziraju se na sastavljanju LOL tima, kreiranju esport sadržaja te planiranju ciljeva organizacije, stoga smo uložemo veliki trud kako bi sastavili tim koji će opravdati naše ambicije.

Uz regularne treninge i natjecateljske utakmice, Vision esports će igračima nuditi priliku za dodatno usavršavanje na profesionalnom polju, uključujući edukacije u poduzetništvu, programiranju, STEM-u, ali i mentalnom zdravlju i pripremi za natjecanja.

Na ovaj način Veleposlanstvo SAD-a prepoznaje Osijek i Slavoniju kao centre brzorastuće IT i esport industrije te želi potaknuti ulaganja koja bi dodatno razvila ovaj dio Hrvatske. Veleposlanstvo SAD-a ovim putem zahvaljuje svima koji su pomogli u ostvarenju ovog projekta, uključujući NK Osijek, Osječko-baranjskoj županiji, A1 Hrvatska te Sportskoj udruzi esport Hrvatske.